Adverteren in Jong010

Advertorial in Jong010

Jong010 is hét medium om je boodschap onder de doelgroep kinderen van 7 tot en met 12 jaar onder de aandacht te brengen. Dat doen we met een artikel in de Rotterdamse kinderkrant waarin kinderen zelf de hoofdrol spelen en zo andere kinderen (en hun ouders of verzorgers en de basisscholen) enthousiasmeren en informeren.

Doelgroep Jong010

Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar in Rotterdam.
Alle groepen 4/5 tot en met 8 van de basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs in Rotterdam.
Indirect leerkrachten, ouders en verzorgers.

Oplage en verspreiding

Oplage: maandelijks 38.000.
Verschijningsgebied: heel Rotterdam (Overschie, Kralingen-Crooswijk, Noord, Delfshaven, Feijenoord, Charlois, Prins Alexander, Centrum, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Hoogvliet, Rozenburg, Pernis en Hoek van Holland).
Verspreiding: alle midden- en bovenbouwklassen (groep 4/5, 6, 7 en 8) van alle 230 basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs in Rotterdam. De kinderkrant wordt ook verspreid via openbare gelegenheden zoals bibliotheken en het Sophia Kinderziekenhuis. In totaal wordt de kinderkrant verspreid via 300 locaties.

Heb je interesse in het plaatsen van een advertorial in Jong010? Wil je meer informatie? Vul het formulier hieronder in. Suzanne neemt daarna binnen 2 weken contact met je op.

 

—–
Heb je geen budget en is je doel gratis publiciteit?
Dan kun je de redactie tippen via Tip de redactie
of door een e-mail te sturen naar persbericht@jong010.nl.
—–

 

"*" geeft vereiste velden aan

De tarieven voor adverteren in Jong010 starten bij 1.000 euro. Heb je hier budget voor? (Heb je dit budget niet, dan is het niet mogelijk om in Jong010 te adverteren.)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.